Читај ми!

Станковић: Идемо на победу у Бугарској иако моменат није најбољи

Моменат није најбољи, али ми смо Црвена звезда, нећемо тражити изговоре. Имамо момке који су жељни утакмица и сигурно ће одменити наше лидере који имају коронавирус, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице Лиге Европе против Лудогореца у Бугарској.

Звезда ће у Бугарској играти без четворице "позитивних" стандардних првотимаца - Милана Борјана, Милоша Дегенека, Александра Драговића и Александра Катаија.

"У Бугарској ћемо имати два голмана, Поповића и Гордића, који се осећао доста лоше у последњих 10 дана. Због новонастале ситуације крећемо касније на гостовање јер желимо да будемо сигурни у листу путника", изјавио је Станковић на конференцији за медије.

Лудогорец је екипа која доста мења и ротира и формацијски и играчки, не верујем да ће моћи да нас изненаде, можда ћемо изненадити ми њих, додао је Звездин тренер.

"Радимо и уклапамо тим у односу на оно што имамо на располагању. Ставио бих Лудогорец на ниво Браге по квалитету и не обраћамо пажњу на историјат дуела против Бугара" рекао је Станковић.

Он је додао да су Ел Фарду Бен и Милан Павков на располагању, али да није сигуран хоће ли моћи да заиграју од првог минута.

"Победа против Браге донела нам је мир, идемо на победу у Бугарској, мада би и реми био добар резултат", поручио је Станковић.

Утакмица другог кола Ф групе између Лудогореца и Црвене звезде игра се у четвртак од 21 сат у Разграду, уз пренос на РТС 1.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво