Читај ми!

Родић: Ставили смо тачку на причу око тога ко је боља екипа

Фудбалер Црвене звезде Милан Родић рекао је да је после две победе над Партизаном у четири дана стављена тачка на причу око тога ко је боља екипа.

Звезда је у само четири дана два пута савладала вечитог ривала, екипу Партизана. Прво у Суперлиги, а потом и у Купу Србије.

"Победили смо вечитог ривала два пута у размаку од четири дана и јасно ставили тачку на причу око тога ко је боља екипа. Мислим да смо заслужили да и први пролећни дерби добијемо, али је све то фудбал. Ипак, сад је све дошло на своје и са 10 бодова предности чекамо завршницу првенства, као и финале Kупа", рекао је Родић.

Леви бек Звезде истиче да су пресудили концентрација, тимски дух и већа сигурност у завршници у односу на претходна два дербија. 

"Сад смо из прве две прилике постигли два поготка, и то је модел којим би требало да се водимо и у наредним утакмицама. Успели смо потом да одржимо контролу утакмице и да се заслужено пласирамо у финале Kупа. Циљ је јасан, желимо четврту дуплу круну у низу и сматрам да имамо квалитет за то. Верујем и да су навијачи задовољни начином на који играмо. Хвала им за сјајну подршку на претходна два дербија, али и на свим другим утакмицама", подвукао је Родић. 

Искусни дефанзивац истиче да је пред његовом екипом до краја сезоне још седам утакмица и да ће у свакој ићи на победу. 

"Нема опуштања, победу смо већ архивирали и сад смо максимално фокусирани на Војводину. Очекујем добар меч, они су у сјајној форми, заслужено су се пласирали и у финале Kупа Србије, тако да ће сигурно бити веома захтевна утакмица, како у недељу, тако и 23. маја", закључио је Родић.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се