Читај ми!

Суперлига Србије: Градски дерби Партизана и Вождовца, мечеви одлуке за зачеље табеле

Данас се игра преосталих седам утакмица 37. кола Суперлиге Србије које ће можда имати пресудан утицај на ситуацију у зони испадања, а коло затвара градски дерби Партизана и Вождовца.

У мечевима који почињу у 13.30 Раднички из Ниша гост је "отписаном" Златибору, а Рад дочекује Мачву, која је такође већ испала.

Јавор ће бити домаћин четвртопласираном Чукаричком и покушаће да дођу до бодова који ће их одвојити од зачеља табеле и зоне испадања.

Слична је ситуација и у мечу у коме је Металац домаћин екипи Новог Пазара који жели да се одвоји од тренутне 15. позивије, а Напредак је домаћин лучанској Младости.

У београдском дербију, који затвара коло, Партизан се сматра фаворитом у дуелу који ће им послужити и као одлична припрема за предстојећи наступ у куп такмичењу.

Пред тимом Вождовца је тежак задатак у борби за опстанак у елитном такмичењу иако су тренутно на средини табеле, али очекују да ће после две узастопне победе наставити успешну серију и на данашњем гостовању.

Утакмица између Партизана и Вождовца игра се од 16 сати на стадиону у Хумској и последњи је меч 37. кола Суперлиге Србије.

У првим мечевима одиграним у петак, фудбалери ТСЦ-а савладали су на гостовању у Сурдулици екипу Радника са 3:0 у мечу 37. кола Суперлиге Србије. Војводина и Спартак су у Новом Саду одиграли нерешено 1:1, а шампион Црвена звезда је декласирала последњу на табели Бачку са 5:0.

Распоред 37. кола:

Петак:

Радник - ТСЦ 0:3
Војводина - Спартак 1:1
Бачка - Црвена звезда 0:5

Субота:

Инђија - Пролетер
Јавор - Чукарички
Металац - Нови Пазар
Напредак - Младост
Рад - Мачва
Златибор - Раднички Ниш
Партизан - Вождовац

Табела: Црвена звезда 102 бода, Партизан 92, Војводина 71, Чукарички 68, Радник 55, ТСЦ 55, Металац 51, Младост 51, Спартак 51, Напредак 47, Вождовац 47, Пролетер 47, Јавор 45, Раднички Ниш 45, Нови Пазар 45, Рад 44, Инђија 35, Златибор 28, Мачва 22, Бачка 16.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара