Читај ми!

Роган: Мотивисано на Партизан, све је у нашим рукама

Тренер фудбалера Вождовца Предраг Роган рекао је да ће његов тим бити мотивисан против Партизана у претпоследњем 37. колу Суперлиге Србије. Вождовац ће у суботу гостовати на стадиону црно-белих у последњој утакмици кола.

 

Шеф стручног штаба "Змајева" Предраг Роган свестан је квалитета и снаге противника, али исто тако истиче да његов тим ипак има мотив више.

"Колега Станојевић је изванредно посложио тим, играју чврст, агресиван и директан фудбал. Код куће нису изгубили ни бод и апсолутни су фаворит. С друге стране, ми никоме не претимо, али је чињеница да смо изузетно мотивисани. У мом тиму влада сјајна атмосфера, створили смо позитиван амбијент и можемо много тога да покажемо против Партизана. Утакмица се игра 90 минута, спремни смо свих 90 минута да се боримо. Све је у нашим рукама и имамо чему да се надамо. Уз максималан респект према противнику, идемо са циљем да остваримо позитиван резултат", рекао је Роган за клупски сајт.

Пред тимом Вождовца је тежак задатак у још тежем тренутку, јер де другопласитани Партизан сматра фаворитом у мечу јер на свом терену до сада нису доживели нити један пораз и имају скор од 17 победа и само један реми.

На другој страни, Вождовац је добио последња два меча и намерава да настави успешну серију којом би се сачувао у борби за опстанак у лиги.

Утакмица између Партизана и Вождовца игра се у суботу од 16 сати на стадиону у Хумској.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво