Читај ми!

Борјан: Милан ће изаћи јако од почетка, покушаћемо да их зауставимо

Голман Црвене звезде Милан Борјан рекао је да ће у реванш мечу шеснаестине финала Лиге Европе против Милана пресудити жеља и да је све могуће.

Црвено-бели су стигли у Милано, где ће у четвртак од 21 сат играти реванш меч са италијанским великаном, а први сусрет у Београду завршен је 2:2.

"Пресудиће жеља, верујем у овај тим. Веровао сам у последње четири године. Све може да се деси", рекао је Борјан новинарима на аеродрому "Никола Тесла".

Тренер Дејан Станковић пут Милана повео је 21 играча, међу којима је Александар Катаи, који је последњи такмичарски меч одиграо у новембру прошле године.

"Они ће изаћи јако од почетка, а на нама је да будемо компактни и да дамо све од себе. Вратио нам се Катаи, који је веома битан играч за нас. Надам се да ће се већ против Милана уписати у стрелце. Недостајеће нам Ераковић, Родић и Милуновић, али ту су Дегенк, Гобељић, Гајић и Панков. Они су на располагању и заједно са мном. Даћемо све од себе да пробамо да зауставимо велики Милан и да пробамо да победимо", закључио је Борјан.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара