Читај ми!

Звезда слетела у Милано, "делије" испратиле своје фудбалере

Фудбалери Црвене звезде стлетели су у Милано, након што су летом са београдског аеродрома ”Никола Тесла” кренули пут Италије на реванш сусрет са петоструким прваком старог континента у оквиру 1/16 финала Лиге Европе.

Чартером из српске престонице екипа је у добром расположењу и у најбољем могућем саставу стигла на ”чизму”.

Резултат из првог меча (2:2) даје црвено-белима наду за пласман у наредни круг овог такмичења. 

Ипак, посао црвено-белима отежавају суспензије играча одбране Милуновића и Родића, који због парних картона неће играти, али је тренер Дејан Станковић упркос томе оптимиста.

Станковић је на пут повео 21 играча који ће покушати да остваре велики резултат, а међу путницима се налазе и ровити Мирко Иванић и Александар Катаи.

На списку путника су: Милан Борјан, Зоран Поповић, Марко Ћопић, Милан Гајић, Марко Гобељић, Милош Дегенек, Радован Панков, Секу Саного, Његош Петровић, Вељко Николић, Мирко Иванић, Гелор Канга, Филипо Фалко, Александар Катаи, Ел Фарду Бен, Жељко Гаврић, Славољуб Срнић, Дијего Фалчинели, Милан Павков, Алекса Вукановић и Никола Крстовић. 

Српског шампиона пут Милана на аердрому испратила је и група "делија", којих је било и дуж аутопута.

"Поздравио бих све навијаче Црвене звезде, они су као и увек наш 12. играч и то су поново показали. Очекујем тежак меч, другачији у односу на онај на Маракани. Они излазе из кризе где су имали пар лоших резултата, то требамо да искористимо и да пробамо да прођемо даље. Пресудни могу бити прекиди", рекао је Марко Гобељић.

Правду на овом мечу делиће шпанац Хесус Хил Манзано, који је српском шампиону судио на утакмици Лиге шампиона против Наполија пре две сезоне. 

Утакмица се игра у четвртак на легендарном "Сан Сиру" са почетком у 21 сат уз директан пренос на нашем првом програму.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво