Читај ми!

Гајић: Играмо лепо и идемо ка нашем циљу

Фудбалер Црвене звезде Милан Гајић изјавио је да је најбитније што је његова екипа освојила три бода на гостовању Војводини. Нису само победе важне, већ и начин на који побеђујемо, истакао је Гајић.

Црвено-бели су синоћ на "Карађорђу" победили Војводину 2:0 у 15. колу Суперлиге, а Гајић је био стрелац првог гола.

"Један веома тежак меч, али смо знали шта нас очекује. Војводина се оправдано налази у самом врху табеле нашег првенства. Изузетно су борбена екипа која гине за сваку лопту и знали смо да ће бити тешко. Искрено било је и веома хладно, мало смо се смрзли на почетку меча, али оно што је најбитније су нова три бода. Полако идемо ка нашем циљу, постижемо голове, играмо добро и лепо. Нису само победе важне, већ и начин на који побеђујемо", рекао је Гајић после меча.

Тим Дејана Станковића у четвртак очекује утакмица 4. кола Лиге Европе и гостовање екипи Гента у Белгији.

"Као и пред сваку европску утакмицу, знамо да је наш циљ да презимимо у Европи и даћемо максимум да то и урадимо. Са друге стране, гостовање екипи Гента је још један корак ка томе и прилика да се победом приближимо том циљу. У Белгији нас очекује тешка утакмица, видели смо у прошлом мечу о каквој се екипи ради. Пре свега је важно да се добро одморимо, спремимо и одемо тамо да направимо резултат", закључио је Гајић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво