Милошевић: Приоритет је да вратимо титулу у Хумску

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић изјавио је да је освајање титуле у Суперлиги приоритетни циљ у наредној сезони.

Црно-бели су данас почели припреме за нову сезону, а на Милошевићевом списку нашло се 28 играча.

План је био да фдубалери Партизана први део припрема одраде на Златибору, али због новонастале ситуације са корона вирсом, црно-бели ће остати да раде на Телеопику.

"Овде комотније, јер у припремном периоду увек имате много више играча. Прикључили смо овде шест момака из омладинске школе. Оперативно лакше да радимо овде на два терена, јер такве услове немамо нигде. Где год да одемо имамо један терен и један термин. Овде можемо да се организујемо како хоцемо, тако да нам је с стране чак лакше. Играчи воле да их негде одведете на припремама, то је психолошки проблем. Планирамо да одемо на Златибор за неких седам-осам дана, ако ситуација то дозволи на нивоу државе. Видећемо, пратимо ситауцију. Биће времена и да одемо. За сада нам ово не представља нам проблем", рекао је Милошевић за ТВ Партизан.

Црно-бели у сезони иза нас нису освојили ниједан трофеј, а шеф стручног штаба истакао је да је титула у Суперлиги приоритет у предстојећој сезони.

"Приоритет је да вратимо титулу у Хумску. То је вероватно највећа рана претходних година. Морамо да имамо тај менталитет од првог дана. Биће страховито тешко, али више не можемо да тражимо оправдања, ја први, а играцима ћу да објасним. Морамо да имамо менталитет од прве до последње утакмице", закључио је Милошевић.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи