Фудбалери Партизана почели припреме за нову сезону

Фудбалери Партизана почели су припреме за нову сезону. Изабраници Сава Милошевића окупили су се на СЦ Телеоптик на почетку припрема за нову сезону, а шефу стручног штаба црно-белих на прозивци се јавило 28 играча.

Играче је предводио капитен Владимир Стојковић да би их званично поздравили председник ФК Партизан Милорад Вучелић и шеф струке Саво Милошевић. 

"Волео бих да поздравим председника, потпредседника, директоре, чланове извршног одбора и све вас овде, да вам пожелим срећан рад. Чека нас нова етапа, која ће бити још тежа од оних које смо имали, а знате колико су оне биле тешке претходне године. Надам се да сте сви дошли здрави и вољни и орни за рад", рекао је Милошевић на обраћању у СЦ Телеоптик.

Шефу стручног штаба црно-белих на прозивци се јавило 28 играча:

Владимир Стојковић, Немања Стевановић, Александар Поповић, Немања Милетић, Бојан Остојић, Урош Витас, Игор Вујачић, Слободан Урошевић, Рајко Брежанчић, Саша Здјеелар, Бибарс Натко, Милан Смиљанић, Лазар Марковић, Сејдуба Сума, Лазар Павловиц, Филип Стевановић, Такума Асано, Ђорде Ивановић, Слободан Станојловић, Умар Садик, Бојан Матић, Никола Штулић, Денис Стојковић, Урош Кнежевић, Никола Чолић, Драган Бојат, Саво Арамбашић и Борис Крстић.

Играче је званично поздравио и председник ФК Партизан Милорад Вучелић, а међу члановима управног одбора и стручног штаба присутни су били и потпредседник клуба професор др. Владимир Вулетић и генерални директор клуба Милош Вазура.

"Ми смо у такмичењима у претходној години показали да смо прави српски клуб. Играли смо бриљантно, имали сјајне победе, али на крај нисмо тријумфовали ни у једном такмичењу. Од Косова, то је српски специјалитет. За утеху, може се рећи да смо српски клуб, што је само по себи довољно. Волео бих да изневеримо ту велику традицију овог народа и да извневеримо та олимпијска начела по којима је важно учестовати. Да ове године победимо, пре свега у првенству, да постигнемо што бољи успех у Европи и да освојимо Куп, који смо ове године изгубили захваљући нашој лошој утакмици", рекао је Вучелић.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво