Коронавирус празни стадионе широм Европе

Због спречавња ширења епидемије коронавируса фудбалски савези и управе клубова многих земаља донели су одлуку да се будући фудбалски мечеви играју без присуства публике. Тренутно вирусом најугроженија земља Италија донела је одлуку о суспендовању свих спортских манифестација до 3. априла.

16.57 – Немачки фудбалски савез обавестио је јавност да ће се пријатељски сусрет између њихове селекције и репрезентације Италије заказан за 31. март у Нирнбергу, бити одигран пред празним трибинама.

16.45Футсал репрезентација Србије неће играти два планирана пријатељска меча у Мађарској због коронавируса и то је, за сада, једина отказана акција неке репрезентативне селекције, саопштио је Фудбалски савез Србије.

15.45 – Све утакмице прва два ранга такмичења у Француској, Лига 1 и Лига 2, играће се без присуства публике до 15. априла.

15.40 – Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да нема смисла играти утакмице без присуства публике.

15.23 - Фудбалски савез Босне и Херцеговине саопштио да ће продаја карата за меч баража против Северне Ирске за одлазак на Европско првенство 2020, бити одложена за неколико дана.

15.10 – Утакмица баража за одлазак на Европско првенство између Словачке и Републике Ирске, који ће се играти у Братислави, такође ће се играти без присуства навијача.

14.59 – Са Острва стижу вести да ће се меч осмине финала Лиге Европе између ЛАСК Линца и Манчестер јунајтеда играти на празној "Рајфајзен арени".

Поред те утакмице, публике неће бити ни на мечевима Севиља – Рома, Интер – Хетафе, Олимпијакос – Вулвс и Волфсбург – Шахтјор.

14.27 - Многобројни савези траже од Европске фудбалске уније одлагање Европског шампионата за 2021. годину.

13.27Утакмице фудбалског шампионата Шпаније у наредне две недеље због коронавируса играће се без присуства публике, саопштено је из Ла Лиге.

13.09Две утакмице хрватске фудбалске лиге, у којима је Истра домаћин, играће се без присуства публике, објавио је клуб из Пуле. 

12.48 - Реванш меч Барселоне и Наполија у осмини финала Лиге шампиона играће се 18. марта без публике ради спречавања ширења епидемије коронавируса, саопштила је управа клуба.

11.48 - Реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона, између ПСЖ-а и Дортмунда, приступ медијима биће ограничен, пошто ће само пет медијских кућа бити присутно на "Парку принчева".

Италија, у којој је највећа епидемија коронавируса у Европи, јуче је донела одлуку да суспендује сва спортска догађања до 3. априла због смањивања ризика од ширења коронавируса.

У току данашњег дана многи Фудбалски савези и управе клубова других земаља Европе донели су одлуке о одигравању будућих утакмица без навијача на трибинама.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво