И Барселона и Наполи пред празним трибинама

Реванш меч Барселоне и Наполија у осмини финала Лиге шампиона играће се без публике ради спречавања ширења епидемије коронавируса, саопштила је управа клуба. У првој утакмици у Напуљу било је нерешено 1:1, а реванш ће се играти 18. марта.

После консултација са представницима власти управа клуба је усвојила предлог Владе Каталоније која је истакла да не одобрава масовна окупљања, а нарочито не долазак навијача из Италије и донела одлуку да се реванш меч игра пред празним трибинама стадиона Камп Ноу.

Реванш меч Барселине и Наполија је на програму 18. марта, а први дуел два тима завршен је нерешеним резултатом 1:1.

Ово је само још једна у низу сличних одлука јер је раније саопштено да гледалаца неће бити ни на утакмици између ПСЖ и Дортмунда, а пред празним трибинама играће Валенсија и Аталанта, као и Јувентус са Лионом.

Италија, у којој је највећа епидемија у Европи, дан раније је донела одлуку да суспендује сва спортска догађања до 3. априла због смањивања ризика од ширења коронавируса.  

У Шпанији је у понедељак пријављено више од 1.200 случајева, од којих су 74 особе на интензивној нези, а 28 особа умрло је од последица корона вируса.

Шпанско министарство здравља пријавило је пораст случајева заразе корона вирусом око Мадрида, због чега су све школе у том региону затворене у наредне две недеље, почевши од среде. 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво