ФСБиХ одложио продају карата за меч баража због коронавируса

Фудбалски савез Босне и Херцеговине саопштио да ће продаја карата за меч баража против Северне Ирске за одлазак на Европско првенство 2020, бити одложена за неколико дана. Продаја улазница требало је да почне сутра, али због ситуације са коронавирусом нови тремин биће саопштен за неколико дана.

"У циљу превенције ширења коронавируса, а у складу с препорукама релевантних институција, продаја улазница пролонгирана је за неколико дана. Нови датум продаје улазница биће накнадно објављен.", стоји у саопштењу НСБиХ.

Утакмица између БиХ и Северне Ирске требало би да се одигра 26. марта у Зеници, а победник тог сусрета би пет дана касније угостио бољег из дуела Словачка - Ирска.

Раније је саопштено да ће се спортске активности у Републици Српској одржавати пред празним трибинама у наредних 21 дан, а усвојена је и наредба Кризног штаба министарства здравља Кантона Сарајево у циљу превенције ширења коронавируса, због које ће Жељезничар и Сарајево утакмице 23. кола Премијер лиге БиХ на домаћем терену играти без публике.

За разлику од РС-а, у Кантону Сарајево није јасно назначено до када ће трајати забрана окупљања са више од 300 учесника, па је тако упитно хоће ли гледаоци моћи да присуствују великом сарајевском дербију који је на распореду већ у 24. колу Премијер лиге БиХ.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се