Спортски журнал: Муслин више није селектор Србије!

Неизвесност око судбине селектора Србије Славољуба Муслина и даље траје, а како преноси "Спортски журнал" он неће саопштити списак играча за наредне пријатељске утакмице са Кином и Јужном Корејом јер ће ускоро бити смењен!

Наиме, овај спортски лист у свом издању од недеље под насловом "Муслин (не)одступа" најављује да ће фудбалска репрезентација Србије сутра тј. у понедељак остати без селектора.

Како се наводи, Славољуб Муслин је завршио селекторску мисију у Србији. Без обзира како ће растанак селектора са ФС Србије бити дефинисан, кристално је јасно да ће 'Орлове' против Кине и Јужне Кореје водити неко други, по свему судећи Младен Крстајић, а на Светском првенству у Русији наредног лета - нови селектор. 

Лист додаје да иако су из просторија ФСС Славољуб Муслин и Горан Буњевчевић пре два дана изашли заједно, ставови селектора и директора око наредних потеза и стратегије формирања и вођења репрезентације на састанку су били дијаметрално супротни.

Коначан епилог потреса у ФСС-у и националном тиму добићемо, највероватније, у току сутрашњег дана.

Број коментара 60

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво