Муслин: Још увек сам селектор

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин, након састанка са председником ФСС-а Славишом Кокезом, изјавио је да никаква одлука није донета и да је он званично још увек селектор националног тима.

Састанак селектора и председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) одржан је у згради савеза на Теразијама и трајао је нешто дуже од три сата.

"Немам много тога да вам кажем, на састанку није донета никаква одлука, ја сам још увек селектор репрезентације", изјавио је Муслин након састанка.

Састанак Муслина и челника Фудбалског савеза одржан је неколико дана након спекулација медија да би селектор могао бити смењен са те позиције, а као његова замена спомињао се Драган Стојковић.  

Славиша Кокеза је потврдио након састанка новинарима да одлука није донета и да ће се о судбини селектора одлучивати у наредним данима.

"Пред почетак квалификација смо разговарали и зацртали циљеве. Пласман на Светско првенство је био моја мисија и циљ, за који сам изабрао Муслина да води репрезентацију. Није он пао сa неба, већ је дошао на мој предлог. Тај циљ смо остварили, репрезентативци, селектор и ја, и постигнуто је шта смо се договорили тада", изјавио је Кокеза.

"Све ће бити познато следеће недеље. Ако успемо да нађемо заједнички језик, сарадњу ћемо наставити, а ако не успемо, захвалићемо једни другима на сарадњи и видети шта и како даље", истакао је Кокеза.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво