Читај ми!

Велика награда Холандије у календару Ф1 до 2025. године

Трка за Велику награду Холандије биће вожена на стази Зандворт до 2025. године, саопштено је из Формуле један. Трка за Велику награду Холандије враћена је 2021. у календар Ф1 после паузе од 36 година.

Нова сезона у шампионату Ф1 стартује петог марта 2023. године трком за Велику награду Бахреина.

"Новим споразумом предвиђено је додавање сезона 2024. и 2025. првобитном трогодишњем уговору. Трка на стази Зандворт брзо је постала једна од најомиљенијих у календару захваљујући сјајној атмосфери коју су направили холандски навијачи током трка 2021. и 2022. године - на којима је победио домаћи херој и актуелни светски шампион Макс Ферстапен. Све улазнице за наредну трку, која је на програму 27. августа 2023, већ су распродате, а домаћа публика ће тада имати прилику да навија за још једног Холанђанина - Ника де Вриса који ће возити за Алфа Таури", саопштено је из Ф1.

Добру организацију трке и још бољу атмосферу на трибинама посебно је истакао председник и извршни директор Ф1 Стефано Доменикали.

" Велика награда Холандије је за кратко време у каленадар постала омиљена за навијаче, а свим љубитељима овог спорта донела је невероватну енергију. На последње две трке карте су биле распродате, а ми смо одушевљени што можемо да продужимо сарадњу са организаторима трке у Холандији", рекао је Стефано Доменикали.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво