Кадеткиње Србије у финалу СП

Женска кадетска рукометна репрезентација Србије савладала ја Данску са 28:17 (15:5) у полуфиналу Светског првенства у Словачкој и пласирала се у финале.

Прво полувреме наше младе рукометашице одиграле су бриљантно и убедљиво повеле против ривалки из Данске са 15:5.

И у наставку утакмице, наше играчице играле су изузетно сигурно и убедљиво.

Српкиње нису дозволиле селекцији Данске да се резултатски примакне и на крају су их савладале са 28:17.

Кадеткињама Србије противник у финалу биће селекција Русије, која је у првом полуфиналном дуелу савладала Француску резултатом 28:25 (13:12).

Најефикасније у нашем тиму, као и на претходним мечевима, биле су две Јелене - Трифуновићева са пет и Живковићева са осам погодака.

Финалну утакмицу на Светком кадетском првенству, рукометашице Србије и Русије одиграће у недељу од 17 часова, у Братислави. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво