Читај ми!

Шпанци након преокрета савладали Русе, промашен седмерац за изједначење

Рукометаши Шпаније савладали су Русију са 26:25 у другом колу Групе 2 на Европском првенству у Словачкој и Мађарској. Дуел је одигран у Братислави. Руси промашили седмерац на крају меча. Шпанци су први у групи са максималним учинком, све три победе и шест бодова. Русија је остала на два бода који је пренела из прве фазе такмичења.

Изузетно узбудљив дуел две селекције. Неизвесно је било до последњег минута. На крају Шпанци су имали више снаге и концентрације и након преокрета стигли до победе, која је одаљила Русију од даљег пласмана. 

Током целог меча водила се велика борба. Резултатска клацкалица углавном је била на страни Русије. Када је средином другог полувремена успела да поведе са четири гола разлике - 22:18, деловало је да је победник решен.

Међутим, Шпанци су успели да повежу редове и истопе предност противника. Изједначење је стигло у 49. минуту - 23:23. Руси су још једном повели, али уследила су два везана гола Шпанаца за 25:24.

Уследило је још једно изедначење. Шпанци голом у 55. минуту постављају коначан резултат. Узбудљив финиш, неколико промашаја на обе стране и победа Шпаније. Руси су имали седмерац за изједначење када је време већ истекло, али су промашили.

Група 2, друго коло:
Русија - Шпанија 25:26
Пољска - Шведска 18:28
Немачка - Норвешка

Табела:
Шпанија 3/3
Шведска 2/3
Норвешка 1/2
Немачка 1/2
Русија 1/3
Пољска 0/3

 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво