Читај ми!

Крај за рукометаше Србије, Французи показали снагу и победили

Рукометаши Француске убељиво су савладали Србију са 29:25 (16:7) у мечу последњег кола Групе Ц Европског првенства, која је одиграна у Сегедину. Репрезентација Србије је са једном победом и два пораза завршила учешће на првенству.

Наши рукометаши једноставно су се одбили од зид Француске. Одбрана је донекле функционисала, али у нападу није било решења. Французи су показали да су тренуто квалитетнија селекција и заслужено победили. Поред Француске из Групе Ц у наставак такмичења пласирала се и Хрватска.

После почетног одмеравања снага и јединог нерешеног резултата - 3:3, наши нису успели да ураде ниша против снажних Француза. Уследио је силовит наставак противника, а и период од скоро 13 минута без постигнутог гола наше селекције.

Французи су то искористили отишли на плус десет, а високу предност само су одржавали до одласка на одмор - 16:7.

Друго полувреме донело је одрађивање посла противника, и покушај наше селекције да поправи утисак из катастрофалног првог дела игре.

Рукометаши Србије успели су да приђу на минус седам - 22:15. Пропуштено је још неколико шанси да се још мало смањи предност противника. У самом финишу успели су да смање предност противника и донекле ублаже пораз - 29:25.

Најефикаснији у тиму Француске био је Маје са шест голова, Мем је постигао пет. У нашој селекцији Радивојевић имао учинак од седам голова, док су Кукић и Марсенић постигли по четири.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво