Читај ми!

Ђерона изменио списак, у ЕХФ недељи без играча из Немачке

Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона изменио је састав који ће се окупити током ЕХФ недеље због немогућности репрезентативаца који играју у немачким клубовима да се придруже тиму.

Окупљање репрезентације је планирано за недељу 7. марта од 19 сати у СЦ ФСС, а следећа и последња утакмица у циклусу квалификација за ЕХФ ЕУРО2022 је у Грчкој 29. априла.

Селектор Тони Ђерона је позвао 22 играча, а са списка су изостали репрезентативаци који играју у немачким клубовима, јер су због ситуације са коронавирусом спречени да се придруже тиму.

Репрезентација Србије је досадашњим резултатима остварила пласман на ЕХФ ЕУРО 2022 које ће се играти у Мађарској и Словачкој у јануару 2022. године.

Позив селектора добили су: Тодор Јандрић,Владимир Цупара, Милан Бомештар, Немања Илић, Младен Шотић, Вања Илић, Илија Богдановић, Иван Поповић, Вук Миленковић, Вукашин Воркапић, Дарко Ђукић, Урош Борзаш, Марко Милосављевић, Петар Ђорђић, Лазар Кукић, Стеван Сретеновић, Алекса Колаковић, Немања Обрадовић, Петар Ненадић, Милан Милић, Јовица Николић и Михајло Радојковић.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво