Перуничић после пораза од Црне Горе: Превагу однео голман Симић

Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је после пораза од Црне Горе да је превагу однео ривалски голман Симић, као и да је српском тиму умногоме недостајао Вујић.

Србија је после пораза од Црне Горе 22:21 остала без шанси да се пласира у другу фазу такмичења на Европском првенству, а селектор Перуничић честитао је противнику на победи.

"Честитам Рогановићу и његовој екипи на победи. Ако мене боли глава, онда сигурно боли и моје играче. Јако захтевна утакмица на психолошком и физичком плану. Била је жестока борба, читав меч у егалу. И поред свог набоја обе екипе било је све фер и коректно са обе стране."

Селектор Србије сматра да је превагу у овом мечу однео голман Црне Горе Симић.

"Обе екипе су желеле победу, могла је победа да оде и на нашу страну, али на крају је превагу однео голман Симић. Када је било одлучујуће он је бранио, иако смо и ми имали доброг голмана вечерас. Ја поразе доживљавам на посебан начин. Све што радим дајем целог себе, пораз мора да заболи, да би следећу морао да играш још бољу. Овај ме пораз заболео јер је ово била утакмица да ли идемо кући или даље."

Перуничић каже да су његови играчи одиграли момачки, али да су поново имали проблема са концентрацијом.

"Не волим да кукам, али недостајао нам је Вујић. Нисам кукао ни прошле године када смо остали без Зеленовића. Момци су се истрошили у одбрани, било је жестоко. Уживање за публику, момачки играли. Пали смо опет у концентрацији, јер смо имали отворене зицере. Тибор није одржао континуитет до краја, а Симић је прорадио."

Последњи меч на Европском првенству Србија игра у понедељак када ће противник бити селекција Хрватске (20.30).

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво