Рукометаши Србије поразом од Црне Горе остали без друге фазе на ЕП

Рукометаши Србије поражени су од селекције Црне Горе са 22:21 у другој утакмици групе А на Европском првенству. Овим поразом наши рукометаши су остали без шанси за пласман у наредну фазу такмичења, а преостаје им још један дуел са селекцијом Хрватске.

Дуел селекција Србије и Црне Горе обиловао је драматичним обртима и неизвесношћу до самог краја.

Од самог почетка меча развила се жестока борба и одлична игра одбране на обе стране, а рукометаши Црне Горе ипак успевају да реализују неколико напада за предност од 4:1.

Репрезентативци Србије чак четири пута не успевају да постигну гол са играчем више, а Црногорци одржавају предност до самог финиша првог полувремена. Тада долази до првог изједначења, а Црногорци успевају да постигну погодак 15 секунди пре одласка на паузу за 11:10 у првом полувремену.

Српски рукометаши су знатно самоувереније ушли у друго полувреме и већ на самом старту дошли до изједначења, а потом и резултатског преокрета и предности. Али у наставку је меч обиловао изједначењима и смењивањем предности све до самог финиша меча када рукометаши Црне Горе долазе до одлучујуће предности и коначне победе.

Овим, другим поразом на првенству рукометаши Србије остали су без шанси за пласман у наредну фазу такмичења без обзита на резултат последње утакмице у групи.

У последњој утакмици групне фазе рукометаши Србије се у понедељак од 20.30 састају са Хрватском, уз директан пренос на Другом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети, а ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Ток меча:

19.53 – Крај меча, Црна Гора односи победу са 22:21. 

19.38 – Ново вођство Црне Горе. Неколико успешних напада рукометаши Црне Горе успешно реализују и прелазе у вођство.

19.36 – После краткотрајног вођства рукометаша Србије, одржава се нерешен резултат и равноправна борба оба тима.

19.16 – Вођство Србије! Рукометаши Србије реализују први напад за изједначење а онда из контре долазе и до првог гола предности у мечу. 

19.13 – Почело је друго полувреме меча. Први напад имају рукометаши Србије.

18.58 – Полувреме. Црна Гора одлази на одмор са једним голом предности. Иако су рукометаши Србије имали прилику да у финишу првог полувремена начине резултатски преокрет, то им не полази за руком због нове техничке грешке у додавању а Црногорци у контранападу на 15 секунди пре одласка на паузу постижу гол за предност од 11:10.

18.53 – Изједначење! Рукометаши србије успевају да реализују предност са играчем више тек из петог покушаја и изједначују резултат на 9:9.

18.42 – Рукометаши Србије појачавају темпо и успевају да смање разлику на само један гол, а селектор Црне Горе тражи тајм-аут.

18.36 - Црна Гора увећава предност иако су били чак трећи пут са играчем мање у игри и води са 7:3.

18.27 - Жестока борба и одлична игра одбране на обе стране, а рукометаши Црне Горе ипак успевају да реализују неколико напада за предност од 4:1 и селектор Србије тражи тајм-аут у деветом минуту меча.

18.19 – Добар почетак утакмице за рукометаше Србије који успевају да добром одбраном зауставе напад супарника а потом и да у првом нападу постигну гол за 1:0.

18.15 – Почео је меч рукометаша Србије и Црне Горе. Први напад има селекција Црне Горе.

18.08 – Играчи су изашли на загревање и очекује се почетак меча после интонирања химни.

 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво