На трци Београд - Бањалука бициклисти из 36 светских земаља

Владимир Куваља, директор бициклистичких трка Београд - Бањалука и Трке кроз Србију објавио је списак екипа који ће наступити на овогодишњох трци Београд - Бањалука која ће се возити од 22. до 25. априла.

На 14. међународној бициклистичкој трци Београд - Бањалука наступиће 21 тим из целог света. На нашим друмовима видећемо укупно 180 возача из 36 светских земаља.

На једној од најпрестижнијих бициклистичких манифестација на овим просторима, наступиће и репрезентација Србије, али и веома јаке екипе из Немачке, Италије, Кине, Малезије, Гуама, Парагваја, Аустрије, Грчке, Босне и Херцеговине, Белорусије, Румуније, Чешке, Пољске и Словеније.

Бициклистички савез Србије обавља последње припреме за 14. трку Београд - Бањалука која ће се возити у априлу, али и јубиларно, 60. издање трке Кроз Србију. Директор обе трке Владимир Куваља, најављује да ће, после фантастичних трка прошле године, ове године покушати да оде и корак даље у организационом смислу са својим сарадницима.

"Имали смо 36 пријављених екипа из целог света за трку Београд - Бањалука, то нам је први велики догађај већ у априлу. Све је у завршној фази припрема и очекујем да ће све бити у најбољем реду. Након тога, у јуну нас очекује наша највећа Трка кроз Србију. Такође имамо јако велики одзив домаћих и страних екипа, а томе је резултирао добар рад свих претходних година", напомиње Саша Гајичић, генерални секретар Бициклистичког савеза Србије. 

"Шесдесета јубиларна Трка кроз Србију креће из Источног Сарајева, преко Златибора, Краљева, Пожаревца и Београда до Новога Сада. Већ имамо преко 30 пријављени екипа, наравно нећемо моћи све да их примимо", истиче председник нашег Бициклистичког савеза Бранко Бановић.

број коментара 0 Пошаљи коментар