Читај ми!

Добри резултати на Балканском купу

Четврто коло Балканског купа у далекометвом стрељаштву окупило је стрелце, клубове и тимове из свих република некадашње Југославије на обронцима Златибора. Представници Србије освојили су три друга и једно треће место и по два друга и трећа места у четири дисциплине.

Шездесет такмичара сврстаних у тридесетак екипа, такмичило се у појединачној и екипној конкуренцији у две дисциплине на 300м. Уз две дисциплине Балканског купа, такмичари из Словеније,Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне горе, Македоније и Србије опробали су се и у две дисциплине на 550 метара.

У тзв "Опен рифле 300" дисциплини првопласирани је био Милош Вукоје из БиХ, другопласирани Живков Ненад Србија, а Јуриј Циглер из Словеније је освојио треће место.У класи "Таргет рифле 300" први је Вукчевић Зоран Црна Гора, други Димитрије Мирић Србија а трећи Ненадовић Бојан из Србије.

У елипној конкуренцију први пехар у Словенију је однела екипа Словенија 1,другопласирани су Грифон ПТЈ Србија а треће место је освојила екипа Херцеговац БиХ.

У конкуренцију "Таргет рифле 300" пласман је Спид Штерс Монтенегро Црна Гора, другопласирана је мешовита екипа Еуропа 2 из Словеније и Хрватске а трећепласирана је Делта 2 Србија.

Четврти Балкански куп су организовали Стрељачког клуб Први партизан и истоимена фабрика из Ужица. Победници обе категорије су уз пехаре добили и поклоне предузећа Лајка.

Наредно коло Балканске лиге одржаће се у Босни и херцеговини на Мањачи.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 11. јун 2013, 00:11) - anonymous [нерегистровани]

zlatibor 2013

Veoma jaka konkurencija, u tome se krije lepota ovoga sporta, hvala svim ex yu clanicana sto su dosli u ovolikom broju, lepo je druziti se sa vama.