Читај ми!

Како да, уз помоћ РТС-а, легално гледате Србију и Камерун

Репрезентација Србије сутра игра другу утакмицу на Светском првенству у фудбалу у Катару против Камеруна у "незгодном" термину.

Србија и Камерун састају се сутра од 11 часова усред радног времена, а имајући у виду да је понедељак, неретко се у многим фирмама у то време, након викенд паузе, праве планови за предстојећу седмицу.

Због тога смо одлучили да припремимо образац за молбу којом ћете можда успети да одобровљите шефа да вам омогући да гледате другу утакмицу репрезентације Србије у Катару.

На идеју смо дошли након што је британски јавни сервис Би-Би-Си сличан образац поставио на друштвене мреже уочи утакмице репрезентације Велса против Ирана која се одиграла у петак у истом термину. 

Пренос утакмице почиње у 11 часова на Првом програму РТС-а (на територији Србије), а ако нисте у прилици да гледате меч на телевизији, ток утакмице Камерун – Србија пратите на Интернет порталу РТС-а, на РТС Планети на територији Србије (на мобилном телефону или рачунару) или на Првом програму Радио Београда.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво