Читај ми!

Magazin Srbija na vezi, RTS Svet, 20.45

O prioritetima naše ambasade u Americi, o tome kakva je ekonomska i trgovinska saradnja naše dve zemlje i kako se mogu unaprediti, za emisiju "Magazin Srbija na vezi" govori Marko Đurić, ambasador Srbije u SAD-u. Budite sa nama i na RTS2 u subotu,16.oktobra u 11.30.

O novim okolnostima u kojima funkcioniše svetska ekonomija govori prof. dr Gordana Pešaković sa Floride, profesor ekonomije sa tamošnjeg univerziteta, književnica i jedna od inicijatora projekta "Beogradski čitač".

Za emisiju govori i kontrabasista Nenad Vasilić iz Beča koji nastupa širom sveta, predaje, aranžira i komponuje i predstavlja svoje najbolje numere, na kompilaciji za PGP, kojom obeležava dve decenije rada.

Vodimo vas i u Beč na muzički festival "Zlatna pčela" gde je nastupilo 40-oro dece osnovnih i srednjih muzičkih škola. Festival je 7. put organizovalo udruženje srpske dijaspore "A kultura", a prilog nam šalje bečka televizija JU planet.

Gosti u studiju: Slavica Mastikosa, potpredsednica Udruženja pisaca "Sedmica" iz Frankfurta i urednica monografije kojom se obeležava 25 godina rada ovog udruženja, koje okuplja pisce iz cele Evrope, Srbije, Amerike i Australije, i Janja Todorović, publicista iz Beograda, predstavlja primere povezivanja naših ljudi širom sveta, kroz zajedničke projekte i aktivnosti.

Muzički gosti: Đorđe Čavić sa novim singlom i Vlada Maričić, džez pijanista koji predstavlja novi album za PGP pod nazivom "Ibar".

Repriza u o2.12 i u četvrtak, 14. oktobra u 13.55 na RTS Svet.

Urednik emisije Suzana Gvozdenović Puzović

Dežurni urednik Dragana Živojnović

Muzički urednik Branka Lolić

Reditelj Dragica Gačić

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи