Читај ми!

Magazin Srbija na vezi, RTS Svet, 22.00

"Magazin Srbija na vezi" u ovom izdanju predstavlja vrhunske profesionalce u oblastima kojima se bave, a žive i rade van granica Srbije, i ljude koji su iz inostranstva, a odabrali su Srbiju za svoj dom. Emisiju možete gledati i na RTS2 u subotu, 5. juna u 11.30.

Prof. dr med. Nadežda Basara, onkolog, hematolog i transplatator matičnih ćelija doputovala je u Beograd gde joj je u Hramu Svetog Save patrijarh Porfirije dodelio Orden Svetog Save drugog reda.

Razgovarali smo sa direktorom bečke Prosvjete koja slavi deset godina postojanja.

Upoznaćete Vanju Bokun Popović, psihologa, ženu koja je predavala i uspešno odolevala izazovima u školi u jednom od najopasnijih delova Njujorka, a koja se posle deset godina provedenih u Americi odlučila da sve napusti i ode, na Bali...

Naš sagovornik Boris Matijaš se školovao u Srbiji, Španiji i Švedskoj, a knjigu o životu migranta napisao je na španskom jeziku. Jelena Šteković priča o svom putu od mlade košarkašice do bankarke koja živi i radi u Njujorku.

Razgovarali smo i sa Idom Prester muzičkom autorkom i pevačicom iz Zagreba koja trenutno živi na relaciji Beograd - Zagreb. Ida Prester govori o svom radu u "korona godini", a predstavlja i novi spot za numeru "Sad".

Urednice emisije Tijana Paunković i Suzana Gvozdenović Puzović

Reditelj Dragica Gačić

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи