Читај ми!

Promocija Beograda i Srbije u Rusiji

Turistička organizacija Beograda (TOB) u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije organizuje promociju turističke ponude u Moskvi i Sankt Peterburgu od 26. do 28. oktobra, namenjenu predstavnicima turističke privrede Moskovskog regiona i Lenjingradske oblasti.

Na poslovnom sastanku sa predstavnicima Departmana za spoljne, ekonomske i međunarodne odnose grada Moskve, uz obostranu zainteresovanost za bližom saradnjom u oblasti turizma, dogovorene su online prezentacije Beograda i Moskve u cilju povećanja turističkog prometa između dva grada, a bilo je reči o mogućnostima za razvoj poslovnog turizma.

„Odnosi između Moskve i Beograda su tradicionalno topli i prijateljski zahvaljujući kulturnim i istorijskim sponama", rekla je na sastanku Polina Rogojnikova iz Sektora za spoljnu saradnju Grada Moskva i dodala da će Dani Moskve u Beogradu biti održani 2022. godine.

Prezentacija turističke ponude Beograda i Srbije za turističke agencije, medije i turoperatore iz Moskve održana je istog dana. Mogućnosti za putovanje u Beorgad predstavio je Slobodan Unković, zamenik direktora TOB zajedno sa Vladislavom Petrovićem, turističkim novinarom i blogerom iz Moskve.

Promotivne i poslovne aktivnosti se nastavljaju 28. oktobra kada će predstavnici TOB i TOS prirediti događaj u Sankt Peterburgu, koji nakon sastanka sa Turističkom organizacijom ovog grada i Aerodroma Pulkovo obuhvata i kulturno umetnički program i prezentaciju Beorgada i Srbije za ruske medije i privredu.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво