Читај ми!

FK "Ujedinjeni Srbi" šampioni države Viskonsin

Lepe vesti stižu iz Milvokija, najvećeg grada u američkoj saveznoj državi Viskonsin. Fudbalski klub "Ujedinjeni Srbi" je u finalnoj utakmici pobedio tim "Bruers" sa pet prema dva i postao šampion države Viskonsin u Premijer Mejdžor Ligi.

Pobednička utakmica je odigrana u Hart Parku, na terenu u naselju Vovatoza pred velikim brojem gledalaca.

Ujedinjeni Srbi su odneli pobede na svim utakmicama tokom sezone, sem jedne na kojoj su igrali nerešeno, upravo sa timom Bruersa, na ranijoj utakmici.

Među istaknutim igračima tima je 22-godišnji Mile Šever koga vidimo na fotografiji sa peharom u rukama. On inače igra i za tim Univerziteta Viskonsina Parksajd, gde je igrač u odbrani, a takođe je i student tog univerziteta. Planira da se na postidplomskim studijama specijalizuje za fizikalnu terapiju.

Interesantno je i da je Miletova sestra Jelena jedan od istaknutijih članova ženskog fudbalskog tima na Univerzitetu Viskonsina u Milvokiju. Tamo je uspešan student, a želja joj je da postane inženjer. Na sajtu univerziteta ističu da je Jelena ćerka ponosnih roditelja Nikole i Dare Šever, a da uz brata Mileta, ima i braću Mirka i Jandriju.

Klub Ujedinjeni Srbi sada ima pauzu do proleća, a ako budu postajili uslovi za to, u februaru će se nastaviti sa utakmicama u dvorani.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво