Pevaj, recituj, pleši i rasteraj loše vibracije

U vreme pandemije koronavirusa, umetnici nisu klonuli duhom već su se, udruženi, putem interneta obraćali publici i vedrili ove tmurne dane.

Švajcarski Radio Krug pokrenuo je akciju Umetnost protiv loših vibracija, okupivši glumce, pevače, pesnike, slikare, profesore, novinare, plesače koji su se na sebi svojstven način predstavili publici, u nameri da im olakša vreme provedeno u izolaciji. 

Novinarke Tanja Radojević i Violeta Aleksić, zajedno sa svojim saradnicima, dopisnicima i umetnicima (više od 160) iz celog sveta snimili su 9 sati materijala, a za sada je na Jutjub kanalu Radio Kruga objavljeno 4 sata.

"Objavićemo i ostalih 5 sati snimljenog programa, jer ne postoji ništa vrednije od dobrote ljudi koji su, svim srcem, želeli da pomognu i olakšaju svima nama vreme neizvesnosti i napetosti. Hvala svima koji su učestvovali u ovoj akciji, a Radio Krug će i dalje biti tu da širi dobre vibracije", poručile su Tanja i Violeta.

Da podsetimo, Radio Krug postoji od 16. septembra 2018. godine, a ove dve novinarke vode emisije nedeljom i utorkom od 19 sati na talasima Kanala K, medijske kuće koja traje više od 30 godina.