TOB na Svetskom sajmu turizma u Londonu

Od 4. do 6. novembra Turistička organizacija Beograda (TOB) učestvuje na Svetskom sajmu turizma u Londonu/World Travel Market WTM 2019 koji ove godine obeležava svoje 40. izdanje i koji sa oko 5000 izlagača i više od 51000 posetilaca čini najveće i najznačajnije mesto susreta predstavnika turističke industrije iz celog sveta.

Na Svetskom sajmu turizma se tokom prva dva dana održan je i forum Svetske federacije gradova u turizmu WTCF - World Tourism Cities Federation na kom je Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda, bio jedan od panelista.

Tema panela su uslovi i kriterijumi za nastanak moderne i održive turističke destinacije, kao i kreiranje platforme bazirane na dosadašnjim istraživanjima ove organizacije.

Od početka Sajma, održan je veliki broj unapred zakazanih sastanaka sa turoperaterima, turističkim novinarima, blogerima i profesionalcima u oblasti turizma.

Važan segment Svetskog sajma turizma su predavanja, prezentacije i radionice koje daju uvid u buduće trendove u turizmu na globalnom planu i novitetima u svim oblastima ove industrije.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">