Komedija "Ko je ovde idiot?" u Bernu

U Bernu je 16. septembra, u sali Mapamondo odigrana predstava "Ko je ovde idiot?" u režiji i izvođenju dva naša glumca i komičara, Srđana Ivanovića i Milana Kalinića. Predstavu je organizovalo udruženje Culture Bridge iz Berna, koje je proteklih godina sa uspehom iznelo više pozorišnih predstava u glavnom gradu Švajcarske.

Predstavu je organizovalo udruženje Culture Bridge iz Berna, koje je proteklih godina sa uspehom iznelo više pozorišnih predstava u glavnom gradu Švajcarske.

Radnja predstave počinje kada budući mladoženja (Milan Kalinić), posle burne momačke večeri, odlazi kod psihijatra po potvrdu bez koje ne može pred matičara. Nada se da je to samo formalnost, ni ne sanja šta ga tamo čeka. Ulazi u haos administracije, ludila, nemogućeg. Svom snagom se bori za ono po šta je došao. S druge strane, čeka ga lekar, psihijatar (Srđan Ivanović), koji je i sam umoran od dugih redova pacijenata i sa "zadovoljstvom" se upušta u jedno detaljno analiziranje mladoženje.

U prepunoj sali Mapamondo, publika je uživala u predstavi za koju se tražila karta više. Gromoglasni smeh je nebrojeno puta odzvanjao salom, publika se rado i aktivno uključila u predstavu, sve na poziv glavnih aktera. Posle ove komedije apsurda, koja je već osamnaest godina na scenama gradova Srbije i inostranstva, publika je izašla nasmejana, ni sama ne shvatajući "ko je tu idiot".

Publika je posle predstave uživala u fotografisanju sa glumcima, kao i na opuštenom razgovoru. Glumci su ostavili utisak otvorenih ljudi, koji su na sceni pravi profesionalci, pa i ne čudi oduševljenje publike.

Pre predstave su glumci dali ekskluzivni intervju za Radio Krug, nove radijske emisije na srpskom jeziku u Švajcarskoj, koji je jedan od medijskih pokrovitelja ove predstve.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво