Читај ми!

Нашли смо људе за 21. век

Радио-телевизија Србије завршила је одабир младих стручњака за 21. век. После тромесечне праксе, најбоље очекује стални посао. Међу 17.000 пријављених, кроз неколико елиминационих кругова, бирани су најбољи међу најбољима.

Од 17.000 пријављених кандидата и после неколико елиминационих кругова, Радио-телевизија Србије завршила је одабир младих стручњака за 21. век. После тромесечне праксе, најбоље очекује стални посао.

Кандидати који су постигли највише резултате на тестирању општег знања, а потом и стручности, позивани су да се и лично представе будућим менторима.

Тек након троструке провере, стручне комисије формирале су спискове најбољих младих стручњака.

Пракса у РТС-у почиње 1. марта, трајаће три месеца током којих ће кандидати добијати новчану надокнаду. По завршетку праксе, оне који докажу да су спремни да преузму одговорност за будућност Јавног медијског сервиса Србије чека стални посао.

Јавним позивом РТС-а створена је шанса за младе, образоване људе, да своје знање што пре и практично примене. Ово је била и најбржа генерацијска прилика за посао, усавршавање и каријеру у Србији.

Подсећамо да је Јавни сервис позив упутио ТВ редитељима, реализаторима и асистентима режије, графичким дизајнерима, лекторима, ТВ и веб-новинарима, преводиоцима, радијским водитељима и спикерима, ТВ лицима/спикерима и водитељима, сценографима, менаџерима у области људских ресурса, менаџерима у маркетингу, сценографима, спортским коментаторима, продуцентима, организаторима и вођама пројеката, драматурзима и менаџерима за односе са јавношћу, копирајтерима.

Спискови најуспешнијих кандидата Јавног позива РТС-а из 50 различитих професија биће свакодневно објављивани на сајту www.rts.rs

број коментара 0 Пошаљи коментар