Читај ми!

Новинарство

Тражимо: радијске, ТВ и веб-новинаре у области информативе, забаве, спорта, културе и образовања, радијске и ТВ водитеље, радијске и ТВ спикере, стручњаке из области спољне и унутрашње политике, економије, војне стратегије, медицине, лекторе, копирајтере, преводиоце, музичке стручњаке и музичке сараднике.

Потребно је да мислите и пишете брзо, али прецизно, да добро говорите, да умете да препознате добру причу и слику, да имате харизму и да Вам људи верују. Потребно је да људи памте Ваше лице или Ваш глас.

Најбитнији су нам Ваш таленат, потенцијал и жеља да постигнете велике резултате са нама.

Можда сте већ показали потенцијал тако што сте писали за студентске новине, радили на локалној радио-станици, писали блогове или текстове за локалне новине. Ако имате препознатљиво лице или глас, другачије размишљате, брзи сте на мислима и речима, потражите посао у овом сектору РТС-а.

Потребно је да сте отворени за нова сазнања, да пратите дешавања у земљи и свету, да познајете модерне технологије, да сте корисник интернета и друштвених мрежа.

Желимо људе који осликавају све разноликости Србије, како бисмо могли да стварамо програме и пружамо услуге различитим корисницима.

Ако мислите да сте особа која нам је потребна, пошаљите своју радну биографију са фотографијом и пропратно писмо на и-мејл адресу posao@rts.rs или поштом на адресу Таковска 10, 11.000 Београд са назнаком"Посао". Кандидати који пријаву доставе мејлом, добиће обавештење о томе да је пријава успешно послата.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво