Ноле игра за децу

"Имам ту привилегију да радим оно што највише волим и да сам успешан у томе, али имам и ту одговорност да покушам да вратим што више могу, тако да су ове акције прави начин за то", рекао је за Програм за дијаспору РТС Новак Ђоковић, после ревијалног меча у Лос Анђелесу.

У дворани коју користи кошаркашки тим из Лос Анђелеса Ју-Си-Ел-Еј, 4. марта је одржан ревијални тениски меч у корист три хуманитарне организације, а једну од њих води наш тенисер Новак Ђоковић.

Ноле је одиграо два меча - прво сингл са Мардијем Фишом кога је и победио, а потом и дубл, са својим идолом Питом Сампрасом, против тренутно набољег дубла на свету браћe Брајан, који су и победили.

Било је присутно око 50000 љубитеља тениса, а Ноле је на терен изашао са фолклорном групом цркве Свети Сава, која је одиграла српско коло, да би се, по речима организатора, осећао као код куће.

Још један егзибициони меч одиграо је Новак сутрадан у близини Индијан Велса, пред 600 утицајних људи, а сав приход је намењен деци.

„Тренутно сам пун самопоуздања, тако да сам искористио слободно време, да пре Индијан Велса, играм мало са познатим личностима.

Покушавам да своје слободно време искористим да подржим што више хуманитарних акција, поготово фондацију коју ја водим, имам ту привилегију да радим оно што највише волим и да сам успешан у томе, али имам и ту одговорност да покушм да вратим што више могу, тако да су ове прави акције начин за то", рекао је за Програм за дијаспору РТС Новак Ђоковић.

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар