Читај ми!

Дванаеста Конференција српске медицинске дијаспоре

Њ.К.В. Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина отвориће као покровитељи 12. Конференцију српске медицинске дијаспоре у четвртак, 16. јуна у 14 часова у Белом Двору.

Полазећи од чињенице да је медицина наука у којој се готово свакодневно остварују нова достигнућа, где размена знања и искустава у свакој области здравствене заштите имају велики значај, ова традиционална Конференција још једном ће омогућити лекарима из Србије и свих делова света да стварају и унапређују професионалне односе и деле своје знање са колегама.

Свечаном отварању присуствоваће и обратити се представници Министарства здравља Републике Србије, декан Медицинског факултета Универзитета у Београду, проф. др Лазар Давидовић, директор Канцеларије Светске здравствене организације у Београду, др Фабио Скано, директор Лекарске коморе Србије, др Милан Димић, лекари са клинике Мејо, проф. др Душица Бабовић - Вуксановић и проф. др Весна Гаровић, која ће се путем видео линка званично обратити и пожелети добродошлицу учесницима, као и чланови Краљевског медицинског одбора и Српског лекарског друштва.

Ове године биће то комбинација онлајн и конференције уживо, тако да ће лекари моћи да прате предавања и преко интернета. Са сваким новим учесником то је прилика да се драгоцено знање размени, на добробит свих. Формулар за пријаву и додатне информације доступни су на сајту Конференције - www.sdm.rs

Конференција српске медицинске дијаспоре је акредитована од стране Здравственог савета Републике Србије као међународни конгрес и део је система континуиране медицинске едукације.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи