Читај ми!

СПОЈИ помогао породици Бисерчић

Породици Бисерчић из Крагујевца, коју чине самохрана мајка Катарина (37), деца Михајло (12) и Мила (9), организација СПОЈИ из Инзбрука помогла је у реновирању трошног стана.

Поред малих примања и несусловног становања, и мајка и ћеркица Мила имају здравствених проблема, са којима се суочавају.

"Због целокупне ситуације одлучили смо да им помогнемо куповином нове ПВЦ столарије у виду прозора и врата, материјалом за дораду око прозора и бољу унутрашњу изолацију у најкритичнијим просторијама, као и куповином нове кухиње, јер им је стара била дотрајала и скоро се распала при померању током постављања новог прозора.

Вредност помоћи износила је укупно 2.125 евра, док су трошкови за гориво за долазак износили 22 евра", кажу чланови организације СПОЈИ из Инзбрука у Аустрији.

Овом приликом захваљујемо свим људима добре воље који нас редовно подржавају у нашим хуманитарним акцијама, јер без њих не би било могуће помоћи породици Бисерчић и бројним другим породицама. Велико хвала дугујемо и комшији Бисерчића, мајстору Славиши Стефановићу и његовим пријатељима који су дораду око столарије, изолацију и постављање кухиње урадили потпуно бесплатно што је велики знак хуманости и потврда да још увек постоји добро у људима", поручују из ове организације.