Читај ми!

Путовање у животињско царство на пет континената

Онлајн школа српског језика САВА организује нову едукативну радионицу под називом „Путовање у животињско царство на пет континената“. Радионица ће се одржати путем Зум апликације 17. априла 2021. године у 18 часова по средњоевропском времену.

Школа ће се бавити животињским светом на пет континената. Гости радионице биће Марко Димитријевић, фотограф светског гласа као и Јован Мемедовић, истраживач и поштовалац природних лепота, иначе новинар РТС-а. Гости ће говорити о најинтересантнијим и најопаснијим авантурама које су доживели.

Онлајн школа САВА позива сву децу и родитеље да се придруже пустоловини у којој ће чути задивљујуће приче о животињским врстама, пловидби океанима, пробијању кроз шуме и прашуме као и ходању по глечерима и истраживању непознатих предела. Учесници ће се бавити и проналажењем ретких и неухватљивих животиња.

На радионици је обезбеђен и симултани превод на енглески језик.

Онлајн школа српског језика САВА је иновативна, динамична и неконвенционална настава српског језика, културе и традиције. Школа САВА гради мостове између нових покољења у дијаспори и матици Србији. За више информација можете посетити сајт школе SAVAedu.com.