Започета кампања „Срби за Трампа 2020" добила званичну подршку већ у првој недељи

У Напуљу (Нејплс) на Флориди, 3. августа, дакле 12 недеља пре пресудних америчких избора у новембру, покренута је званична кампања "Срби за Трампа 2020". Њен циљ је мобилизовати око милион Американаца српског порекла широм Сједињених Америчких Држава, да се придруже организованом напору и помогну поновни избор председника Доналда Ј. Трампа.

Кампању су покренуле др Олга Раваси и госпођа Pamela Collins у циљу промовисања грађанског и политичког ангажмана српског расејања у Сједињеним Америчким Државама, посебно у току овог врло трусног и непредвидивог периода за Америку.

„Подржавамо председника Доналда Ј. Трампа зато што се нација суочава са егзистенцијалном кризом", изјавиле су др Раваси и госпођа Collins, објаснивши да је "у време велике нестабилности, неопходан континуитет снажног вођства председника Трампа, поверење у времену тешких одлука, али пре свега - прека потреба за законом и редом".

Констатовале су да је „демократска, мочварна дубока држава деценијама демонизовала и злостављала Србе, а тај се тренд наставља и данас кроз поп културу и медије".

"Бивши потпредседник Joe Biden (Џо Бајден) представља исту мочварну баштину из деведесетих година прошлог века, због чега је за нас критичан анганжман и помоћ у поновном избору председника Доналда Ј. Трампа", закључиле су Раваси и Collins.

У првој недељи лансирања, кампања Срби за Трампа 2020, добила је прву службену подршку - Дана Северсона, пензионисаног команданта морнарице и  "топ ган" пилота, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди.

Северсон, одлучни савезник председника Трампа подржао је кампању "Срби за Трампа", и нагласио:

"Нема сумње да се суочавамо са великим притиском и кретањем демократа према комунизму, а српски Американци разумеју колико деструктиван комунизам може бити, и апсолутно је дивно видети их да се удружују како би спречили да радикална левица успостави нешто тако опасно у нашој земљи."

Срби за Трампа 2020 планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло битно за поновни избор председника Трампа.