Доба короне - моје искуство

Подржавајући иницијативу Образовне мреже „Danube Networkers", Завод за проучавање културног развитка упућује позив за учешће у креирању европске онлајн збирке "Доба короне - моје искуство".

Пандемија коронавируса променила је животе милиона људи широм света на милионе начина. Око нас круже трагичне приче о губицима и усамљености, али и оне које говоре о великој солидарности, чујемо приче које уливају наду, затим мудре, као и духовите приче.

Завод за проучавање културног развитка одлучио је да сакупи и обједини такве приче, утиске и осећања, да би потом, заједно, промислили о нашем колективном европском искуству суочавања са корона-вирусом и начинима превазилажења кризе.

Право учешћа имају сви Европљани и припадници свих генерација који желе да поделе своја искуства користећи различите креативне форме, уз услов да свим радовима заједнички именитељ буде - живот у доба короне.

Желећи да се Србија што квалитетније укључи у овај европски пројекат, Завод за проучавање културног развитка вас позива да опишете, фотографишете, насликате... - своје доживљаје које издвајате као посебне. На тај начин ће и ваша искуства остати забележена у онлајн збирци пандемијских судбина.

Рок за доставу прилога је 30. јуни 2020, а имејл адреса на коју их шаљете је: info@ileu.net

Послати прилози ће бити објављени онлајн на језику аутора и на енглеском језику а сваки учесник биће представљен на једној страници.

Прилози који према мишљењу жирија оставе најупечатљивији утисак (у категоријама: ангажман, текст, визуелни прилог) биће представљени током виртуелне конференције „Danube Networkers", 10. јула, 2020. године

Одабрани прилози биће потом објављени и у штампаној верзији.

Више можете сазнати путем сајта: http://de.danube-networkers.eu

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи