Радио Авала из Чикага свакодневно преко интернета

Радио Авала Чикаго почиње да од 1. априла свакодневно уживо емитује једночасовни програм преко интернета на српском језику из студија у Чикагу, од 13 до 14 сати по локалном времену. Програм је намењен слушаоцима у овом граду као и широм Америке, Канаде, Европе и Аустралије.

"Решили смо да уведемо свакодневни програм због ситуације са корона вирусом, јер је пуно нових информација у Чикагу, Америци и целом свету на дневном нивоу.

Желимо да људи овде буду правовремено информисани, да добију информације из средине у којој живе, али и из Србије, Републике Српске и целог региона, да чују како је њихова родбина. Планирамо и укључења лекара који могу дати савете слушаоцима како се чувати од корона вируса, и то на српском језику, као што то ради докторка Биљана Павловић, редовна сарадница програма. Такође, јављају нам се и доктори Жељко Атлагић, Љуба Стојиљковић, Небојша Кнежевић и други.

Очекујемо и укључења свештеника Српске православне цркве, представнике организација и удружења, као и све оне који могу дати валидне савете људима о адекватном понашању у ово време, представнике Амбасаде Републике Србије, генералних конзулата, адвоката, пореске стручњаке и других.

Из Београда се редовно јавља уредница и водитељка Радио Београда 1, Драгана Живојновић. Позивамо слушаоце из целе Америке, Канаде, Европе и Аустралије да нам се јаве и пренесу како је у њиховим срединама. Радо ћемо испунити и музичке жеље", каже за РТС Александар Жигић, уредник и водитељ програма.

Програм се може пратити бесплатно преко апликације Радио Авала Чикаго за ајфон телефоне и таблете као и за андроид уређаје и такође на сајту radioavala.com.

За сада је у плану да се програм емитује свакодневно током априла. Емисија се такође може чути суботом на станици WNDZ на 750 килохерца на средњим таласима, као што је случај већ више од 10 година.

За све информације можете се јавити путем телефона у Чикагу на 1-224-286-4383 или путем електронске поште на radio@radioavala.com.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара