Уметност против лоших вибрација

Tешко је сада свој живот сместити на простор квадратуре стана и одрећи се свега што смо до сада чинили. Више него икада, потребно је модерном човеку вратити веру и наду, а Радио Круг то чини акцијом "Уметност против лоших вибрација". Када не може у концертним салама, позориштима, биоскопима, може на друштвеним мрежама.

Редакција емисије Радио Круг, која се два пута недељно емитује на Каналу К, а која траје преко 30 година, одлучила је да покрене акцију преко своје фејсбук странице под називом Уметност против лоших вибрација.

Циљ акције је борба позитивном енергијом пртотив страха, панике и свега онога што нас у дневним вестима засипа.

За само две недеље од када је проглашено ванредно стање у Швајцарској, уметници из целог света  оглашавали су се на ФБ страници Радио Круга.

Акција је у току, и снимци уметника који су у кућној изолацији стижу редакцији. Мотив је јасан, остати код куће и заједничким снагама превазићи страх, депресију и све лоше вибрације.

"Глумци, песници, музичари, професори, мотивациони говорници, психолози, хорови, диригенти, ансамбли, и многи други дали су свој допринос акцији. Кад се тако нешто деси, дирне вас доброта и несебичност тих људи. Радимо заједно на једној најлепшој ствари, а то је давање. Љубав и давање безусловно! Свима нам то толико треба.

Реакције су биле дивне, људима се допало што их сваког дана дочека нови видео снимак неког од уметника. Зближили су нас ови тешки дани без обзира ко је одакле, шта је по националности, вероисповести, сви смо постали једно. Идемо даље, из круга, о кругу у круг. Хвала свим уметницима од срца који су се прикључили овој акцији даривања", поручују Виолета Алексић и Тања Радојевић, уреднице емисије Радио Круг.

У акцији су до сада учествовали Пеђа Ристић, Божица Боба Недељковић, Данијела Бјелица, Снежана Петровић, Катарина Перовић Бошњаковић, Тања Петровић, Снежана Неф, Зоран Милошковић, Светлана Стевановић, Душан Стевановић, група Р.У.Љ.А, група Веселе осамдесете, Јукић Франо Мирослав, Милан Савић, Горан Тадић, Драган Јаковљевић, Драган Ђедовић, Сава Илић, Мики Ердбоб, Сандро Алексић, Тестамент бенд, Љиљана Црнић, Ела Кулић и многи други... 

Радио Круг своје емисије тренутно снима из изолације, пуном паром и посвећено. Емисије се емитују на Каналу К у редовним терминима, а екипа шаље свима поруку: Останите код куће, спречимо ширење епидемије!

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара