Инзбрук: СПОЈИ на располагању старијим и немоћним суграђанима

Српска православна омладина Инзбрук (СПОЈИ) понудила је помоћ свим старијим и немоћним особама у овим карантинским данима који су на снази и у Аустрији.

Писмо подршке хуманитарне организације СПОЈИ преносимо у целини:

"Драга браћо и сестре,

Поштоване даме и господо,

Свима нама је најкасније сада јасно да смо се нашли у веома озбиљној кризи изазваном коронавирусом (COVID-19). Република Аустрија је рано препознала озбиљност ситуације и предузела неопходне мере како би заштитила становништво.

У међувремену су затворене школе, универзитети, угоститељски објекти, продавнице, читаве регије су стављене у карантин, забрањена су путовања, многе фирме су своје раднике послале да раде од куће где год је то могуће, а најновија мера је та што сви ми морамо остати у својим домовима и свести социјалне контакте на минимум, како бисмо сви заједно помогли у успоравању ширења вируса.

Сви знамо да су најугроженији међу нама старије особе као и они са ослабелим имуним системом.Таквих суграђана је много, те смо одлучили да као хуманитарна, хришћанска и друштвено одговорна организација, пружимо подршку најугроженијим становницима града Инзбрука, којима је отежано да напусте своје домове да би отишли у набавку или до апотеке, како се не би изложили опасности од вируса.

Ми се стављамо на располагање да им помогнемо у томе и уједно позивамо и све чланове и пријатеље наше организације да нам се прикључе у овој мисији за добробит нашег града у којем смо рођени, одрасли, у којем живимо и који је много тога пружио нама и нашим породицама!

Јавите нам се путем једног од следећих бројева уколико Вам је потребна помоћ и подршка или уколико желите да се прикључите овој акцији:

0676 / 664 84 40 (Филип)

0650 / 702 74 77 (Оливер)"

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се