Честитке путују на Космет

Племенитост ученика српске допунске школе у Париском региону путује до њихових вршњака на Косову и Метохији. Божићне честитке за децу са Косова и Метохије правили су и ученици српске допунске школе у Орлеану поводом хуманитарне акције „Сви за Космет". Ђаци из дијаспоре послали су својим другарима срдачне честитке за Нову годину и Божић.

Током децембра ученици српске допунске школе у Француској учили су како се пишу новогодишње и божићне честитке, сазнавали о животу њихових вршњака на Косову, упознавали се са српском културном баштином...

Ђаци из српске допунске школе у Париском региону писали су божићне честитке деци са Косова и Метохије и деци која се лече на Институту за мајку и дете у Београду.

Сваки ученик израдом честитке за децу са Косова и Метохије на тематским часовима посвећеним јужној нашој покрајини, учествује у хуманитарној акцији организације „Сви за Космет", чији је координатор за Париз Ненад Клајић.

​Организована је и традиционална божићна хуманитарна акција прикупљања слатких дарова, играчака и школског прибора за децу која се лече на Институту за мајку и дете у Београду, на иницијативу Илије Микија Вујовића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво