Сер Пол Џаџ на Факултету за инжењерски менаџмент

Сер Пол Џаџ, председник Британско-српске привредне коморе, оснивач Џаџ пословне школе на Кембриџу и један од највећих донатора за културу и образовање у Великој Британији, одржао је своје прво предавање у Србији студентима и научно наставном особљу Факултета за инжењерски менаџмент.

Уважавајући чињеницу да је Факултет једина високошколска установа у Србији чији су оснивачи његове колеге са Кембриџа, сер Пол Џаџ је изабрао Факултет за инжењерски менаџмент за  своје прво обраћање у Србији.

Сер Пол Џаџ се обратио студентима, професорима и публици изложивши им своје виђење како развијати предузетништво младих у Србији, креативност, прихватати предности и ризике које носе нове технологије.

Факултет за инжењерски менаџмент овим предавањем отвара сезону предавања са најзначајнијим експертима из сфере инжењерског менаџмента, информационих технологија, креативних индустрија и безбедности чиме потврђује своје стратешко опредељење да окупља стручњаке из Србије и иностранства у тим областима, пише на сајту Факултета за инжењерски менаџмент.

Додатна предавања на Београдском Универзитету, као и другим Универзитетима у Србији ће бити организована наредних дана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се