Читај ми!

Humoristička emisija

Jedan Italijan je prva osoba na svetu koja je istovremeno pozitivno testirana na majmunske boginje, kovid 19 i HIV. Taj čovek je za kratko vreme postao mala enciklopedija virusologije.

Beograđanka našla tarantulu u dvorištu na Karaburmi! Prvo što joj je proletelo kroz glavu bile su reči: "Krtice, vratite se, sve vam je oprošteno"!

Nemačka pokrajina Donja Saksonija vozove na dizel zamenila je vozovima na vodonik. Za razliku od ovih, srpski vozovi se još uvek bore za kiseonik.

Desetine ljudi ostalo je satima zarobljeno u tunelu ispod Lamanša, nakon što se pokvario voz koji saobraća od Kalea u Francuskoj do Fokstona u Velikoj Britaniji. Sada je i njima jasno kako se svakodnevno osećaju putnici vozova na relaciji Beograd-Bar.

Rukovodstvo mađarske meteorološke službe smenjeno je zbog pogrešne vremenske prognoze. Ako je to neki osnov, onda bi ove naše trebalo smenjivati svakodnevno.

Muzički urednik Ilija Pavlović.

Autor teksta Aleksandar Stojadinović.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво