Noćni program - Putovanje do ugla

Naša sagovornica je Tatjana Milutinović Vondraček, akademska vajarka.

"Diši duboko je naziv izložbe pod kojim Tatjana Milutinović Vondraček u galeriji Lucida predstavlja deo svojih radova nastalih u periodu 2012-2017. godine. Izloženi radovi izvedeni su kombinovanom tehnikom, pretežno na osnovi od stirodura, uz upotrebu tuša, organdina, šlag metala, čioda i veza zlatnim koncem. Umetnica kaže da joj je izbor materijala dozvoljavao da lako preoblikuje svoje ideje, ukoliko bi osetila potrebu za promenom..."

Ivona Fregi (iz kataloga za izložbu)

Tatjana Milutinović Vondraček diplomirala je na Fakultetu likovnih umetnosti, smer vajarstvo, 1991. godine, i magistrirala na istom fakultetu 1994. Svoje radove predstavila je na brojnim grupnim i samostalnim izložbama. Član je ULUS-a od 1994. godine. Dobitnik je više značajnih nagrada i priznanja. Živi i radi u Beogradu.

Autor i voditelj emisije: Hana Gadomski

broj komentara 0 pošalji komentar
Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]