Читај ми!

Филмови на штиклама и Фестивал филмског сценарија Врњачка Бања

Емисија о седмој уметности

Други фестивал филмских ауторки „Филмови на штиклама" биће одржан у Арт биоскопу Коларчеве задужбине од 16. до 20. августа. Међу филмовима који ће бити приказани су и „Келти" Милице Томовић, „Она се буди" Сташе Бајац, „Чистач душе" Лане Радошевић, „Породични одмор" Катарине Кољевич, „Када сам код куће" Иване Тодоровић, „Сусрет" Марије Страјнић, а после филмова биће одржани и разговори са ауторкама филмова. Под заједничким називом „Ријалити", 19. августа биће приказани филмови „Ријалити са белим штапом" и „Ријалити у инвалидским колицима".

За разлику од осталих филмова који ће бити приказани у Арт биоскопу Коларчеве задужбине, пројекција ових филмова биће одржана у холу задужбине. О програму фестивала, концепцији, женским гласовима и добрим филмским причама у данашњој емисији биће речи са гошћом, селекторком програма и уредницом програма Арт биоскопа Коларац Невеном Ђонлић.

Путујемо звуком у Врњачку Бању, где се вечерас завршава Фестивал филмског сценарија, те ћемо чути неке од редитеља филмова из програма фестивала, сценаристе, глумце...

Уређује и води Ана Вучковић Денчић

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво