Најновија сазнања о Ковиду 19

Пројекат „Заједно за активно грађанско друштво“ има за циљ да грађани активније учествују у процесима доношења одлука, нарочито на локалном нивоу. Пројекат са више од 5 милиона евра финансира Влада Швајцарске кроз Швајцарску агенцију за развој и сарадњу, а спроводе га швајцарска невладина организација HELVETAS и Удружење грађана за демократију и грађанско образовање „Грађанске иницијативе“. О реализацији тог пројекта за наш програм говориће програмска саветница, Данијела Божовић.

Данас и сутра у Београду се одржава Симпозијум „КОВИД-19 У СРБИЈИ - СОПСТВЕНА ИСКУСТВА". У току два дана трајања Симпозијума биће одржана предавања стручњака са најновијим сазнањима из ове области, а сазнаћемо и шта је све научено у протеклих годину дана о овој инфекцији. О програму Симпозијума за наш програм говори проф. др Томислав Преведен.

Залихе крви у Србији су на минимуму и то је проблем са којим се Завод за трансфузију крви бори већ више од годину дана од почетка пандемије. О тренутној ситуацији говориће Гордана Антуљесков из Завода за трансфузију крви Србије.

Аутор и водитељ Игор Обрачевић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара