Радио Вртешка: Програмска шема - уторак, 11. окт 2022

06:05
Микс
08:05
Микс
10:05
Микс
11:05
Микс
12:00
Добро јутро децо: Месец и бундеве, р.
12:05
Микс, р.
14:00
Радио драма: Аметист, 1. део, р.
14:05
Микс, р.
16:00
Фолдер Србија: Синагога на Дорћолу, р.
16:05
Микс, р.
17:00
Вау класика: Салијери, р.
17:05
Микс, р.
18:00
Добро јутро децо: Селена се буди, р.
18:05
Микс, р.
20:00
Радио драма: Нема везе одело, завршни део, р.
20:05
Микс, р.
22:00
Радиозофирање у кухињи, р.
22:05
Микс, р.
23:00
Вау класика: Паганини, р.
23:05
Микс, р.
00:00
Добро јутро децо: Ања и октобар, р.
00:05
Микс, р.
02:00
Радио драма: Нема везе одело, 6. део, р.
02:05
Микс, р.
04:00
Радиозофирање о млеку, р.
04:05
Микс, р.
05:00
Вау класика: Вагнер, р.
05:05
Микс, р.