Радио Џубокс: Програмска шема - уторак, 03. нов 2020

06:00
Микс, р.
07:00
Претпоноћни тренуци - Песме Аленке Ребуле Туте - Милена Шишкин, р.
07:10
Микс, р.
09:15
Микс
11:15
Микс
13:15
Микс
15:10
Микс
17:00
Фестивалска разгледница - Опатија '62, р.
17:15
Микс, р.
19:00
Плесни подијум, р.
19:15
Микс, р.
21:00
Портрет - Група Орфеум, р.
21:15
Микс, р.
23:00
Претпоноћни тренуци - Песме Петра Андреевског - Драган Петровић, р.
23:10
Микс, р.
01:00
Филмска музика, р.
01:15
Микс, р.
03:00
Азбука евергрина - Neil Sedaka, р.
03:15
Микс, р.
05:00
Концерт - Бисера Велетанлић, Арсен Дедић..., р.
05:15
Микс, р.